tisdag 30 april 2013

Kalasinbjudningar.

Det vankas sexårskalas och huvudpersonen gick igång totalt på att göra sina egna inbjudningar. Temat var naturligtvis fotboll, det stora intresset. Melker bestämde vilka spelare vi skulle leta upp coola bilder på och det skulle vara olika spelare till varje kompis. Sen skrev vi ut korten med en "Välkommen"-text under. Tid och datum fick klistras dit på baksidan. Enkelt och snabbt skulle det gå (han kan tappa intresset om det blir för omständligt).

Han skrev själv alla kompisarnas namn på kuverten, långsamt ljudande han fram de rätta bokstäverna. Mamma blev glad och rörd, för det är ju så sött med dessa spretiga bokstäver (och han har inte varit så intresserad av att praktisera detta). Sen tog han med mig på utdelningsrunda för att lägga breven i vännernas postlådor.

Där ser man hur ett litet barn kan driva ett helt projekt från början till slut, när det är något som är riktigt roligt! Sin egen deadline höll han också, för trots att jag sa att vi kanske kan göra färdigt dem dagen efter, så insisterade han på att bli helt klar samma dag. Ett tecken på att han börjar bli stor. Förresten ska han på studiebesök i skolan i morgon :-) 

1 kommentar:

  1. Vilka fina & roliga kort... och de där bokstäverna, med allt sitt spret, de är ju bara så fina!

    SvaraRadera